HomeNieuwsZevenhuizers en Zuidbroekers gezocht voor de Dag van de Toekomst

Zevenhuizers en Zuidbroekers gezocht voor de Dag van de Toekomst 

Zaterdag 6 juni is de Dag van de Toekomst in Het Bolwerk (10.00-17.00 uur), in Woudhuis. Het is het laatste onderdeel van het traject om een Toekomstagenda te maken voor alle buurten in Noordoost. Zie de folder voor meer informatie (PDF, 1 MB).   

Van 10.00-15.00 uur is er vrije inloop. In de middag (14.00-17.00 uur) werken groepen per buurt aan de Toekomstagenda. Wat gaat goed, wat moet verbeteren, wie moet daarvoor actie ondernemen, en wat is het karakter van uw buurt?  Op deze vragen proberen we mét u antwoord te krijgen. 

Geef u op voor de werkconferentie  
Voor elk van de buurten Zuidbroek, Sprenkelaar, Anklaar, De Mheen en Sluisoord zoeken we een groep van 8 à 10 bewoners. Wilt u zich eenmalig een paar uur inzetten, en uw kennis en opvattingen over de buurt delen?  Graag! U kunt natuurlijk samen komen met een bekende uit de buurt.

Oefen invloed uit op de toekomst van uw buurt. Geef u op bij: Peter Overmars van welzijnsorganisatie Wisselwerk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (let op: niet .nl, maar .nu). 

Vermeld bij opgave:  
Wat willen we van u weten? Uw buurt, naam, adres, e-mailadres, het liefst ook uw  telefoonnummer.  

Website ontwerp door 4U Online Media B.V.