HomeNieuwsReinders Makelaars en Thoma-TBB woningmakelaars

Reinders Makelaars en Thoma-TBB woningmakelaars

Samenwerking voor meer succes! 

Twee bekende Apeldoornse makelaarskantoren die samen één bericht naar buiten brengen? Dan moet er sprake zijn van een bijzonder feit. En dát is ook zo! Vanaf 1 januari 2010 gaan Reinders Makelaars en Thoma-TBB woningmakelaars intensief samenwerken. Deze samenwerking is gestoeld op een oud en nog steeds springlevend principe: doe waar je goed in bent, en je boekt succes voor je opdrachtgevers. Want om het belang van onze opdrachtgevers gaat het natuurlijk.

Reinders Makelaars concentreert zich vanaf 1 januari 2010 voornamelijk op de woningmakelaardij en Thoma-TBB bedrijfsmakelaars focust zich vanaf diezelfde datum volledig op haar kracht als bedrijfsmakelaar. Gezamenlijk zullen de kantoren de verkoop van nieuwbouw verder uitbreiden. Drie aparte markten die ook elk hun expertise verlangen. 

Een zeer krachtig en degelijk makelaarskantoor
Concreet betekent dit dat Thoma-TBB woningmakelaars haar activiteiten vanaf 1 januari a.s. voortzet vanuit het kantoor van Reinders Makelaars aan de Arnhemseweg 261 te Apeldoorn. Door middel van onze intensieve samenwerking ontstaat er een zeer krachtig en degelijk makelaarskantoor dat klaar is om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te treden. 

Website ontwerp door 4U Online Media B.V.