HomeNieuwsHuurappartementen Het Kristal

Huurappartementen Het Kristal

Het Kristal is een wijkgericht centrum in het hart van nieuwbouwwijk Zuidbroek. Wonen, welzijn, zorg en onderwijs komen samen in Het Kristal.

De Woonmensen realiseert vier woontorens met 100 serviceappartementen, woningen waar 24 uur zorg met wonen gecombineerd kan worden. Deze serviceappartementen zijn ingericht om op een goede manier zorg te kunnen verlenen. Ouderen kunnen zo langer zelfstandig blijven wonen, ook als de mobiliteit afneemt. Zorgverleners van de Woonmensen bieden zorg op maat.

Alle appartementen zijn voorzien van een ruim balkon. De installaties in de woningen zijn voorbereid op het gebruik van domotica-apparatuur. Bij calamiteiten kan de bewoner direct hulp van zorgpersoneel oproepen. De huurprijs is zodanig dat het gaat om sociale huurwoningen, zodat men afhankelijk van het inkomen ook voor huurtoeslag in aanmerking kan komen.

Het is gewoon een prachtige woonomgeving. Waar levendigheid is vanwege de woningen, scholen en de vele bezoekers van het Kristal. De bezoekers komen ook voor een hapje en een drankje, een kopje koffie of een krantje. Je kan er gezellig zitten en elkaar ontmoeten en met elkaar leuke activiteiten doen.Voor meer informatie over de serviceappartementen in Het Kristal kunt u contact opnemen met de Woonmensen op telefoonnummer: (055) 548 48 48.
Website ontwerp door 4U Online Media B.V.