HomeNieuws"Nieuwe" kerstmarkt in het Kristal

"Nieuwe" kerstmarkt in het Kristal

Dit jaar is er weer een editie van de kerstmarkt, in het Kristal te Apeldoorn. Waarom dan ‘nieuw’? Dit jaar is de opzet compleet anders! Was vorig jaar de kerstmarkt nog geheel binnen in Het Kristal nu treedt de kerstmarkt naar buiten en is de succesvolle kerstmarkt uitgebreid naar 3 dagen!

De openingstijden zijn:
Vrijdag 13 december 15:00 - 21:00 uur
Zaterdag 14 december 15:00 - 22:00 uur
Zondag 15 december 11:00 - 16:00 uur

Het wordt een bruisende kerstmarkt waar nog veel meer te doen is dan vorig jaar. Hi-light is de schaatsbaan worden die dit jaar voor het eerst geplaatst wordt. Naast een gevarieerd aanbod aan deelnemers bieden wij de bezoekers o.a. een levende kerststal, diverse leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud en natuurlijk allerlei passende hapjes en drankjes. Voor actuele informatie omtrent deelnemers en programma kunt u binnenkort terecht op facebook.
 
Indien u wilt deelnemen aan deze chique kerstmarkt dan vragen wij u om u vóór 15 november 2013 op te geven. Informatie over deelname kunt u krijgen door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
Website ontwerp door 4U Online Media B.V.