HomeNieuwsZuidbroek krijgt toch een echte supermarkt

Zuidbroek krijgt toch een echte supermarkt

De plannen zijn concreet: er komt een supermarkt in het Kristal. Als het vergunningentraject voorspoedig verloopt, zal Coop vanaf september beginnen met de inbouw van de supermarkt zodat nog voor de Kerst de deuren open kunnen.

Een complete winkel
De nieuwe Coop wordt een complete supermarkt met een rijk kruidenierswarenassortiment en een onderscheidend assortiment op het gebied van vers. Vanzelfsprekend vinden klanten in de winkel alle bekende A-merken, het Coop-huismerk en dagelijks vers brood. Een sapmachine, een uitgebreid assortiment bloemen en planten en een slijterij maken de supermarkt compleet.

Maatschappelijk verantwoord
Maatschappelijk verantwoord ondernemen krijgt een belangrijke plaats in het concept. Door de samenwerking met de Passerel zijn er in de winkel ook een aantal arbeidsplaatsen voor mensen met een beperking. Deze medewerkers worden begeleid door de Passerel.
Wanneer alles volgens planning verloopt, opent de nieuwe supermarkt dus eind dit jaar zijn deuren.
 
Gezondheidscentrum opent bijna
Ook over het gezondheidscentrum Kristal is er goed nieuws. Aan het einde van deze maand worden de ruimtes aan de zorgpartners opgeleverd, waarna ze hun intrek kunnen nemen. De huisarts, fysiotherapeuten, verloskundigen, huidtherapeut en thuiszorgmedewerkers kunnen vanaf augustus of september de bewoners vanuit hun nieuwe praktijkruimte in het Kristal ontvangen.
Website ontwerp door 4U Online Media B.V.